Feriearbete 2020

Sommarjobba

Ansökan om feriejobb är nu stängd men det finns en möjlighet för dig som vill få inblick och kunskap om att driva eget företag att vara med i Ung Drive

Vill du ta chansen att starta ditt eget företag i sommar? Ansök på www.ungdrive.se/ansok senast den 31 maj.
Bodens kommun erbjuder nu chansen för dig som går i årskurs 9 och 1, 2 och 3 på gymnasiet möjligheten att lära dig allt du behöver för att lyckas med ett eget företag genom konceptet Ung Drive Academy. Med hjälp av inspiration, workshops, coachning av riktig entreprenör och säljträning får alla deltagare starta upp egna affärsidéer som man förverkligar under sommarlovet och på så sätt tjänar sina egna pengar. Utöver detta kommer du få lära känna många nya människor, utvecklas som person och framförallt ha riktigt roligt!
Observera att i Ung Drive Academy utgår ingen traditionell lön för feriejobb utan varje företag får 1500 kr i startbidrag för att sedan tjäna egna pengar i företaget.
Har du frågor gällande Ung Drive? Kontakta projektledare Joel Stenvall på [email protected], tel 0702971907

 

Anställ ferieungdomar

 

Kommunala aktivitetsansvaret, KAA

Är du 16 – 19 år och saknar gymnasieutbildning?

Du som är mellan 16 och 19 år och saknar gymnasieutbildning omfattas av något som kallas det kommunala aktivitetsansvaret. Det innebär att kommunen är ansvarig för att hjälpa dig att hitta något meningsfullt att göra på dagarna.

Vi kan erbjuda dig individuellt stöd, praktik, kompetenshöjande insatser, yrkes- och studievägledning. Tillsammans hittar vi den lösning som passar bäst för dig. Det är frivilligt att delta i våra aktiviteter.

Du kan enkelt höra av dig till oss!

Du kan mejla oss på [email protected] eller kontakta vår handläggare Stina Karlsson 070-660 21 33

Har du fått ett brev?